vakmanschap

vakmanschap

Graveren

Graveren

Met de meeste moderne computergestuurde  graveermachines graveren en frezen wij in en door diverse materialen, zowel met mechanische (CNC)- als CO2 lasergraveermachines in o.a.: aluminium, kunststof, RVS, hout, glas, messing, fotometaal, trespa en sportprijzen. En het graveren van braille.

Frezen

Frezen van verschillende materialen behoort tot een van onze kernactiviteiten. Zo frezen wij koper, kunststoffen, aluminium etc.. in klein en groot formaat. Een toepassing welke veel wordt gebruikt voor gevelletters, letters/logo’s voor beursstands en winkelpresentaties (shop-in-shop) etc..

Beletteren

Of het nu gaat om het beletteren van uw auto, bestel of vrachtauto, gevelbord, stoepborden of een sticker voor op uw deur. Signavure levert iedere gewenste snijstekst in breedtes tot 120 cm. Tevens leveren wij full-color stickers op ieder gewenst formaat.

Buigen

Buigen

Doordat wij over een professionele buigmachine beschikken, die tot 20mm. dik kunststof kan buigen, zijn wij in staat om vele kunststoffen, zelfs tot breedten van ruim een meter, te buigen.

Referenties